Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: ABBOV op augustus 08, 2017, 10:02:04 PM

Titel: Niet meteen vragen, eerst even netjes voorstellen.
Bericht door: ABBOV op augustus 08, 2017, 10:02:04 PM
Hallo,

Mijn naam is Arjan Busger op Vollenbroek, als enthousiaste scout & kookgek ben ik graag bezig met alles wat met koken te maken heeft. (Zie ook https://www.facebook.com/ScoutBQ)  W!nk

Charcuterie staat al een tijd op mijn lijstje, voorzichtig ook al wat geprobeerd met worst en diverse lomo's.
Nu ook maar eens een temperatuur- en vochtigheidsmeter gekocht, de droogkast zal niet lang op zich laten wachten.

Nu was ik eigenlijk op zoek naar het recept voor die kleine Catalaanse (verse) worstjes, wilde niet meteen met een vraag binnenkomen, vandaar even deze voorstel ronde.

Groet

Arjan
Titel: Re: Niet meteen vragen, eerst even netjes voorstellen.
Bericht door: BertM op augustus 09, 2017, 09:14:44 PM
Welkom Arjan.

Die kleine worstjes kan van alles zijn, kun je ze meer omschrijven?
Titel: Re: Niet meteen vragen, eerst even netjes voorstellen.
Bericht door: Mac op augustus 10, 2017, 08:29:09 PM
gezellig dat je er bij bent Arjan  C00L
Welkom

Mac
Titel: Re: Niet meteen vragen, eerst even netjes voorstellen.
Bericht door: Ceriel op augustus 11, 2017, 07:43:07 PM
Welkom hier Arjan!
Titel: Re: Niet meteen vragen, eerst even netjes voorstellen.
Bericht door: Tjoepie op september 04, 2017, 10:26:37 PM
Welkom hier Arjan.