Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: schumacherhenri op november 15, 2016, 07:06:58 AM

Titel: Schumacherhenri
Bericht door: schumacherhenri op november 15, 2016, 07:06:58 AM
Goedemorgen,

Mijn naam is Henri en ben sinds dit voorjaar begonnen met zelf verse worsten te maken.
Inmiddels ook voor een 2e keer rookworsten gemaakt.

Het is allemaal een beetje gaan spelen toen mijn vrouw toe was aan een nieuwe keukenmachine en we een kitchenaid hebben gekocht, toen ik zag dat hier een gehaktmolen e.d. bij te krijgen was die ook meteen besteld en zo is het begonnen.

Nu nog aan het oefenen met verse worsten maken maar de uiteindelijke uitdaging die ik aan wil gaan is drogeworsten maken.
Inmiddels ook tegen een koelkast aangelopen van mooi formaat en deze staat te wachten voor ombouw.
Zodoende ben ik dit forum ook tegen gekomen met dank aan het voorbeeld van MAC.


Groet,
Henri
Titel: Re: Schumacherhenri
Bericht door: Tjoepie op november 15, 2016, 12:38:30 PM
Hoi Henri,

Welkom op dit mooie forum! Heel veel plezier hier en laat ons deelgenoot worden van je eerste stappen op Charcuterie gebied. We zijn gek op foto's  :-)))
Titel: Re: Schumacherhenri
Bericht door: BertM op november 15, 2016, 04:30:29 PM
Welkom Henri!

leuk dat je mee gaat doen.
Heb je vragen, stel ze hier gerust.

Bert
Titel: Re: Schumacherhenri
Bericht door: Mac op november 15, 2016, 06:13:13 PM
Hoi Henri

Wat gezellig dat je hier bent geland kerel.
Wat Bert, en Tjoepie zeggen +1

Van harte welkom

Mac
Titel: Re: Schumacherhenri
Bericht door: Ceriel op november 20, 2016, 10:28:03 PM
Welkom hier Henri!