Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: El Fumarole op januari 24, 2016, 01:40:05 PM

Titel: Jeroen in da house
Bericht door: El Fumarole op januari 24, 2016, 01:40:05 PM
Dag mensen, Ik ben Jeroen, groothobbyist als het gaat om de bereiding van eigen voedsel. Specifiek gaat mijn interesse uit naar BBQ en fermentatie, maar de eerste schreden in charcuterieland zijn inmiddels ook gezet met een eerste Pancetta en Coppa.
Verder bak ik ook veel brood, maar eigenlijk...als het maar met (lekker en home made) eten en drinken te maken heeft, vind ik het al snel leuk.


Titel: Re: Jeroen in da house
Bericht door: Peter W op januari 24, 2016, 01:47:17 PM
Ook leuk om je hier te zien Jeroen.

Er is ook een afdeling fermenteren dus mischien wat voor je lekkere bieren en zuurkool.
Titel: Re: Jeroen in da house
Bericht door: Lin op januari 24, 2016, 01:50:32 PM
Welkom Jeroen!
Titel: Re: Jeroen in da house
Bericht door: BertM op januari 24, 2016, 02:34:24 PM
Hoi Jeroen!
Titel: Re: Jeroen in da house
Bericht door: Mac op januari 24, 2016, 04:19:05 PM
Wat is een Charcuterie & worst forum zonder Jeroen.
Speciaal voor Jeroen hebben we de afdeling fermentatie gebouwd.
Welkom.

Mac
Titel: Re: Jeroen in da house
Bericht door: El Fumarole op januari 24, 2016, 05:51:14 PM
Citaat van: Mac op januari 24, 2016, 04:19:05 PM
Wat is een Charcuterie & worst forum zonder Jeroen.
Speciaal voor Jeroen hebben we de afdeling fermentatie gebouwd.
Welkom.

Mac
Binnenkort maar eens een leuk zuurkoolrecept posten dan!