Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: marcuterie op april 11, 2017, 07:30:19 PM

Titel: Nieuw, dus ook even voorstellen!
Bericht door: marcuterie op april 11, 2017, 07:30:19 PM
Hoi allemaal,

Ik ben Marc, 47 jaar en sinds een paar jaar besmet met het BBQ virus. Daarnaast vorig jaar een workshop worstmaken en roken gedaan. Erg leuk allemaal. Een tijdje terug zag ik op facebook gerookte gedroogde varkenshaas voorbij komen. Dat leek me ook wel wat. Zonder droogkast was mijn eerste poging best aardig gelukt. Een koelkast omtoveren tot droogkast was de volgende stap en sinds een paar weken hangt mijn eerste poging tot 'dreuge wos' te drogen.

Tot ziens allemaal en veel worst en droogplezier!!
Titel: Re: Nieuw, dus ook even voorstellen!
Bericht door: Tjoepie op april 12, 2017, 10:22:10 AM
Welkom hier Marc! En we willen graag foto's zien  :-)))
Titel: Re: Nieuw, dus ook even voorstellen!
Bericht door: Mac op april 12, 2017, 04:26:08 PM
Hoi Marc
Leuk dat je je hebt aangemeld.  C00L

Wat Tjoepie zégt, we zijn dol op foto's hier  W!nk

Mac
Titel: Re: Nieuw, dus ook even voorstellen!
Bericht door: BertM op april 13, 2017, 05:25:47 PM
Welkom Marc!
Titel: Re: Nieuw, dus ook even voorstellen!
Bericht door: Ceriel op april 14, 2017, 04:29:16 PM
Welkom Marc! Dreuge wos, zol neet weet'n wak sunder mos.... W!nk