Ik ben bezig met de prijswinnende fuet met hazelnoot en het is de eerste keer dat ik witte schimmel probeer te krijgen. Vraag is nu, hoe zie ik of het goede of foute schimmel is. Iemand een idee? (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210317/9fda886f3db679903a3bfa755f426344.jpg)
Verstuurd vanaf mijn VOG-L29 met Tapatalk
Voor morgenavond staat dit recept hier op de planning. Wat voor schimmel heb je zelf toegevoegd?
Afgeschraapt van een beschimmelde worst. Geen idee welk merk of soort.
De schimmel moet een soort poeder zijn en wit.
Voor de rest kun je het niet sturen of weten.
(https://jelmert-sites.s3.amazonaws.com/filer_public/e9/62/e962e448-404c-44b4-bf78-cdba7bd7b4be/pxl_20210321_100658458.jpg)
Zo ziet mijn bactoferm 600 eruit. Vrijdagavond 20:00 zijn ze in de kast gegaan met een temperatuur van 22 graden en een luchtvochtigheid van bijna 100%.
Dank, dan gaat het volgens mij wel goed. :-)