(http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/IMG_5382_zpsa9vdifvx.jpg) (http://s1194.photobucket.com/user/BackcornerBBQ/media/IMG_5382_zpsa9vdifvx.jpg.html)
Ingrediƫnten per kilo worstvlees (30%vet):
5,5 gr Knoflookgranulaat
3 gr Gemalen zwarte peper
12 gr Suiker
3 gr Paprikapoeder
3 gr Gerookt paprikapoeder
1 gr Selderiezout
0,5 gr Oregano (gedroogd)
0,7 gr Nootmuskaat
0,5 gr Gemalen koranderzaad
0,5 gr Tijm (gedroogd)
13 gr Colorozo
100ml Ijswater
0,5 fris/zure appel, geraspt
Schapensnaar
Draai het vlees door plaat 5.
Meng de kruiden met het water en daarna door het gehakt.
Draai het vlees nog een keer door plaat 5, en meng de geraspte appel erdoor.
Deeg goed mengen en afstoppen in schapensnaar.
Worstjes een uur roken op appelhout bij 140gr.
(http://i1194.photobucket.com/albums/aa378/BackcornerBBQ/IMG_5397_zpsq3zu5mtd.jpg) (http://s1194.photobucket.com/user/BackcornerBBQ/media/IMG_5397_zpsq3zu5mtd.jpg.html)
Recept van www.lets-make-sausage.com, licht aangepast
Deze dus Bert W!nk
Top Ceriel!
Gaan we eens maken, die awardwinning worstjes!
Aan de foto had ik niet gezien dat het schapensnaren waren.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Wow, en dat geheime recept deel je gewoon met ons ? L0ve
Je bent een kanjer Ceriel C00L
Thx
Mac
Deze lijken me ook erg lekker!
Citaat van: Mac op september 27, 2016, 08:08:27 PM
Wow, en dat geheime recept deel je gewoon met ons ? L0ve
Sssst! Alleen hier.... W!nk