Hieronder de huidige droogkast en een wijnklimaatkast die ik nog moet ombouwen tot droogkast
Ziet er goed uit! Sm*g
Goed bezig C00L
Ik neem aan dat die andere producten warm gerookt zijn?
Mac
Mooi hoor!
@Mac, Om het garingsproces beter te kunnen regelen, gaar ik kip en vlees na een tijdje intrekken met kruiden en al sous vide 70/75C, na afkoeling rook ik het koud nog een 12 a 15 uur na. dit geeft een vrij consistent product, het voordeel is ook dat koudroken vanzelf gaat in tegenstelling tot warmroken wat toch een intensivere monitoring op temperatuur vereist. kan bijna niet fout gaan.
zodadelijk aan de gang met salami,Chorizo en Groninger worst, de Pancetta die ik straks ook ga aansnijden vd week nog een keer afgenomen (schimmelvorming(witte puis)op de binddraad. met een uurtje of wat plaats ik nog wat foto's van de worstsessie en de aangesneden pancetta.
Pancetta maar eens aangesneden
(https://flic.kr/p/Xr6QDi)worst3 (https://flic.kr/p/Xr6QDi) by hw henry (https://www.flickr.com/photos/157551023@N02/), on Flickr
Mooie dikke stukken pancetta Henry L0ve
Mac
Lekker!
Mooi plaatje!
Jammer dat ook hier al het moois van een forum door Photobucket ver€&@t is... :-((:
Pancetta ziet er lekker uit!