Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: RobK op februari 05, 2016, 05:38:26 PM

Titel: Rob stelt zich voor
Bericht door: RobK op februari 05, 2016, 05:38:26 PM
Beste forumleden, ik ben Rob, 62 jaar en sinds kort begonnen met het maken van droge worst. Om het mezelf gemakkelijk te maken ben ik lekker simpel begonnen en heb ik 2 weken geleden droge chorizo gemaakt, haha,  na het fermenteren en roken hangen ze nu te drogen in de kelder.

Na het stoppen:
(http://i.imgur.com/yujpGFF.jpg)

2 weken later in de kelder:
(http://i.imgur.com/E5wx69m.jpg)

Ben benieuwd of het wat wordt!
Titel: Re: Rob stelt zich voor
Bericht door: BertM op februari 05, 2016, 06:54:58 PM
Welkom Rob!
Gaat helemaal goedkomen met je worsten zo te zien.


BertM
Titel: Re: Rob stelt zich voor
Bericht door: Mac op februari 08, 2016, 07:19:42 PM
Hoi Rob
Dat is nog eens smakelijk binnenkomen. C00L
Ziet er top uit.
Welkom

Mac