(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/ae3d75c9a96af455ec6a5c2d51160370.jpg)
2weken curen en erna 2maand rijpen gewoon onder de trap
keep it burning
Ziet er heel mooi uit Jochem.
En hoe smaakt ie ?
Mac
Citaat van: Mac op maart 20, 2016, 08:33:37 PM
Ziet er heel mooi uit Jochem.
En hoe smaakt ie ?
Mac
Iets aan zoute kant naar dat word thuis wel op prijs gesteld en verder lekker subtiel gekruid zodat vlees zijn karakter houd
keep it burning
Is deze rauw eetbaar Jochem, of dienst dit eerst nog gegaard te worden (soort van bacon)?
Ik heb er ook 1 hangen, maar die is van juli 2015. (eerdaags maar eens uit de kast halen denk ik)
Mac
2weken met onder andere zout in vacuĆ¼m in koeling gelegen alvorens het opknopen en rijpen dus....
Ja hij is 'rauw' te eten..
keep it burning
Gewoon ter illustratie, moet snel weer nieuwe maken.
(http://i1085.photobucket.com/albums/j421/evert2802/ontbijtspek_zpshqtwq6u4.jpg) (http://s1085.photobucket.com/user/evert2802/media/ontbijtspek_zpshqtwq6u4.jpg.html)