Hallo allemaal,
Vanwege het voorbereiden op de aanschaf van een csg kwam ik op dit forum terecht. Ik ben 40 lentes jong en houd van eten (en koken). Sinds een jaar of 2 hangen er in de winters wat stukken vlees te drogen op zolder (een komende winter vanwege een verhuizing: in de schuur): guanciale, pancetta, eendeborst, lardo (ok, die in de koelkast).
Van de zomer had ik geweldige pancetta affumicata gegeten in Italie, en dat wordt het komende projectje.
Verder heb ik nog een kamado joe staan en een te grote verzameling keukenmessen. Ik hoop hier gezellig wat kennis te vergaren
Prettige dag!
Jasper
welkom Jasper!
Gezellig dat je er bij bent Jasper.
Zo te lezen kan je niet alleen kennis vergaren hier, maar het ook delen hoor W!nk :-)))
Welkom C00L
Mac
Welkom hier Jasper! Gezellig :)
Bedankt voor het welkom :D
De CSG is inmiddels gearriveerd. Nu eens op zoek gaan naar de verhuisdoos die het nitrietzout bevat en dan kunnen we na de herfstvakantie beginnen :) ah yeah
Welkom hier Jasper!