Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: Bert op januari 24, 2016, 10:59:28 AM

Titel: Bert
Bericht door: Bert op januari 24, 2016, 10:59:28 AM
Ik ben Bert. Ongeveer 35 jaar slager geweest, laatste tijd werkzaam als versmanager en ik sta dus niet meer dagelijks aan het mes.
Maar ben nog wel steeds met vlees bezig. Veel op de BBQ, maar rond deze tijd gaat er regelmatig wat aan de spijker in de schuur.

(http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC03148.jpg)

(http://i1236.photobucket.com/albums/ff451/bert6161/DSC02986.jpg)
Titel: Re: Bert
Bericht door: BertM op januari 24, 2016, 11:18:39 AM
De beroemde spijker.. Welkom Bert!
Titel: Re: Bert
Bericht door: Ceriel op januari 24, 2016, 12:19:10 PM
Citaat van: BertM op januari 24, 2016, 11:18:39 AM
De beroemde spijker.. Welkom Bert!
De spijker die nooit leeg mag blijven....
Titel: Re: Bert
Bericht door: Mac op januari 24, 2016, 04:10:46 PM
HeeeeeƩ Bert
Leuk om je hier te zien, en leuk ook dat je de spijker hebt meegenomen  :-)))
Welkom

Mac