Titel: Home Production of Quality Meats and Sausages
Auteur: Stanley Marianski, Adam Marianski
ISBN: 978-0-9824267-3-9
Taal: Engels
Aantal blz: 707
Waar te koop: Bol.com, Vuur&Rook
(http://i446.photobucket.com/albums/qq186/charcuterie-worst/Boeken/home_zpsyo2luegz.jpg)
Bespreking:
Dit boek is volgens mij HET boek als het gaat over het maken van worst en gedroogde vleeswaren.
Het boek begint met een goede uitleg over het waarom en hoe van pekelen, voedselveiligheid en uitleg over vlees.
Vervolgens wordt er in het boek het een en ander over maken van worst uitgelegd; welke materialen je kunt gebruiken, hoe je moet roken en met welke materialen.
via de verse worst en de gefermenteerde worst gaat het boek naar de hammen, pancetta en kopkaas om te eindigen met vis.
De uitleg wordt vergezeld met meerdere recepten
In het boek wordt ook nog het bbq-en en inmaken behandeld als afsluiting.
Al met al een aanrader voor iedereen die ook wat meer van de theorie van het worstmaken wil leren.
Op hun website kun je een idee krijgen van het boek:
http://www.meatsandsausages.com/sausage-types/fermented-sausage (http://www.meatsandsausages.com/sausage-types/fermented-sausage)
Deze net ook even besteld, ben heel benieuwd :-)))
Ga je geen spijt van krijgen!
Wordt vandaag bezorgd tussen 13:10 en 14:10, dus ben heel benieuwd Sm*g
Ik heb de digitale versie. :-)
Heel fijn boekje. (de gele ook trouwens W!nk)
Mac
Net gekocht op m'n Kindle, leesvoer!
Kom je winter wel mee door ;-)
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk