Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: Marieken op januari 29, 2016, 07:49:54 PM

Titel: hela hola
Bericht door: Marieken op januari 29, 2016, 07:49:54 PM
na het bbq forum en het jacht forum nu dan ook een charcuterie forum, er valt nog heel veel voer te bereiden!

een paar jaar terug maakte ik verse venkelworst, en gedroogde fuet en salami uit het boek 'over worst'. vorig jaar was het grootste succes schwarzwalder schinken. dit jaar hangt alleen nog de pancetta te drogen als test van de omstandigheden op mijn nieuwe zolder. bacon en confit (rilettes) maak ik ook regelmatig, en af en toe paté.

kortom, het is een beetje af en aan maar charcuterie is zeker een kunst die ik in mijn repertoire wil houden!
Titel: Re: hela hola
Bericht door: BertM op januari 29, 2016, 08:52:34 PM
Welkom, Marieken!


BertM
Titel: Re: hela hola
Bericht door: Mac op januari 29, 2016, 09:50:29 PM
Hoi Marieken
Gezellig om je ook hier te ontmoeten.  C00L
Welkom

Mac
Titel: Re: hela hola
Bericht door: Ceriel op januari 29, 2016, 11:10:21 PM
Leuk je ook hier te zien Marieken!
Titel: Re: hela hola
Bericht door: jochem op januari 30, 2016, 02:42:36 PM
Welkom

keep it burning

Titel: Re: hela hola
Bericht door: Marieken op januari 30, 2016, 04:39:07 PM
Citaat van: Mac op januari 29, 2016, 09:50:29 PM
Hoi Marieken
Gezellig om je ook hier te ontmoeten.  C00L
Welkom

Mac

Citaat van: Ceriel op januari 29, 2016, 11:10:21 PM
Leuk je ook hier te zien Marieken!

dank dank, dito
(ik vind de smileys hier minder trouwens ; )
Titel: Re: hela hola
Bericht door: Mac op januari 30, 2016, 09:05:42 PM
Citeer(ik vind de smileys hier minder trouwens ; )

:-((:(Je had de originele eens moeten zien Marieken  Y@wn)
We willen geen kloon worden van het genootschap, en dit was het beste wat we tot nu toe gevonden hadden.
Ach, wie weet wat we in de toekomst nog tegenkomen  M@D

Mac