na het bbq forum en het jacht forum nu dan ook een charcuterie forum, er valt nog heel veel voer te bereiden!
een paar jaar terug maakte ik verse venkelworst, en gedroogde fuet en salami uit het boek 'over worst'. vorig jaar was het grootste succes schwarzwalder schinken. dit jaar hangt alleen nog de pancetta te drogen als test van de omstandigheden op mijn nieuwe zolder. bacon en confit (rilettes) maak ik ook regelmatig, en af en toe paté.
kortom, het is een beetje af en aan maar charcuterie is zeker een kunst die ik in mijn repertoire wil houden!
Welkom, Marieken!
BertM
Hoi Marieken
Gezellig om je ook hier te ontmoeten. C00L
Welkom
Mac
Leuk je ook hier te zien Marieken!
Welkom
keep it burning
Citaat van: Mac op januari 29, 2016, 09:50:29 PM
Hoi Marieken
Gezellig om je ook hier te ontmoeten. C00L
Welkom
Mac
Citaat van: Ceriel op januari 29, 2016, 11:10:21 PM
Leuk je ook hier te zien Marieken!
dank dank, dito
(ik vind de smileys hier minder trouwens ; )
Citeer(ik vind de smileys hier minder trouwens ; )
:-((:(Je had de originele eens moeten zien Marieken Y@wn)
We willen geen kloon worden van het genootschap, en dit was het beste wat we tot nu toe gevonden hadden.
Ach, wie weet wat we in de toekomst nog tegenkomen M@D
Mac