Charcuterie & Worst

Charcuterie => Charcuterie recepten => Verse producten => Topic gestart door: Abraham op februari 08, 2016, 08:11:54 PM

Titel: Red Roast Pork worstje
Bericht door: Abraham op februari 08, 2016, 08:11:54 PM
(http://i1141.photobucket.com/albums/n600/Bram_Coomans/2015-11/28EED5BE-E832-4E8F-90BC-5C78109563A9_zpsfwthupf9.jpg) (http://s1141.photobucket.com/user/Bram_Coomans/media/2015-11/28EED5BE-E832-4E8F-90BC-5C78109563A9_zpsfwthupf9.jpg.html)

Uit nieuwsgierigheid een probeerseltje met Red Roast Pork seasoning mix van Lobo.
Bij de lokale gildeslager 1 kg schoudervlees en 1,5 kg kinnebak gehaald en die samen door de 8 mm plaat van de Porkert gedraaid.

Ingrediënten:
Werkwijze
Ik heb ze vervolgens 25 minuten laten wellen in water van 65 C en daarna snel af laten koelen.

De volgende dag op de WGA indirect low en slow verwarmd tot een kern van 67 C.

Ik vond het een geslaagd probeerseltje -weer eens wat anders. 



Titel: Re: Red Roast Pork worstje
Bericht door: BertM op februari 08, 2016, 08:36:55 PM
Leuk idee!


BertM
Titel: Re: Red Roast Pork worstje
Bericht door: Ceriel op februari 08, 2016, 08:55:11 PM
Waar is het "to-do-knopje"?  W!nk
Titel: Re: Red Roast Pork worstje
Bericht door: edven op februari 28, 2016, 10:35:33 AM
ziet er lekker uit, op de to do lijst dan maar
Titel: Re: Red Roast Pork worstje
Bericht door: Camiel de Barbecueman op februari 28, 2016, 04:59:44 PM
één van mijn favoriete kruidenmengsels, ik ben benieuwd!