Charcuterie & Worst

Charcuterie => Beginners gedeelte => Topic gestart door: chckstrk op oktober 18, 2016, 11:06:30 PM

Titel: Waarmee beginnen?
Bericht door: chckstrk op oktober 18, 2016, 11:06:30 PM
Ik ben nu een paar maandjes worst aan het maken en heb me ook al twee keer met slecht resultaat aan droge worst gewaagd. Toch vind ik de charcuterie wel interessant, dus heb ik van de week een wijnkoeler die als droogkast gaat dienen op de kop getikt.

Maar wat zijn nu mooie (bijna foolproof) recepten om mee te beginnen?



Sent from my iPhone using Tapatalk
Titel: Re: Waarmee beginnen?
Bericht door: Tjoepie op oktober 19, 2016, 10:46:47 AM
Ik zou zeggen een Pancetta, die is toch wel bijna foolproof :)

http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,21.0.html

En ook nog heel lekker  Sm*g
Titel: Re: Waarmee beginnen?
Bericht door: Mac op oktober 19, 2016, 05:02:03 PM
Yep, zoals Tjoepie zegt, probeer een pancetta.
Heel eenvoudig, (je moet bijna moeite doen om deze te laten mislukken) en zo lekkerrrrr.  :-)))

Mac
Titel: Re: Waarmee beginnen?
Bericht door: chckstrk op oktober 19, 2016, 07:01:26 PM
Pancetta, daar heb ik bij ene Mac al goeie foto's van gezien dat moesten we maar eens doen


Sent from my iPhone using Tapatalk
Titel: Re: Waarmee beginnen?
Bericht door: Mac op oktober 19, 2016, 09:27:06 PM
Ha ha, goed bezig Chuck  :-)))
Suc6 hey

Mac