Ik ben nu een paar maandjes worst aan het maken en heb me ook al twee keer met slecht resultaat aan droge worst gewaagd. Toch vind ik de charcuterie wel interessant, dus heb ik van de week een wijnkoeler die als droogkast gaat dienen op de kop getikt.
Maar wat zijn nu mooie (bijna foolproof) recepten om mee te beginnen?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ik zou zeggen een Pancetta, die is toch wel bijna foolproof :)
http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,21.0.html
En ook nog heel lekker Sm*g
Yep, zoals Tjoepie zegt, probeer een pancetta.
Heel eenvoudig, (je moet bijna moeite doen om deze te laten mislukken) en zo lekkerrrrr. :-)))
Mac
Pancetta, daar heb ik bij ene Mac al goeie foto's van gezien
dat moesten we maar eens doen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ha ha, goed bezig Chuck :-)))
Suc6 hey
Mac