Charcuterie & Worst

Hardware => Materiaal => Topic gestart door: Bart op november 29, 2016, 04:31:34 PM

Titel: verpakken van gerookte zalm
Bericht door: Bart op november 29, 2016, 04:31:34 PM
ik ben momenteel 5 zalmzijdes aan het roken, maar ik vraag me af waarom dat altijd op van die hippe gouden bling-bling kartonnetjes verpakt wordt, dit kan toch ook op een gewoon "vleesbelegschaaltje" of hebben jullie andere ideeën ? als je dan toch iets exclusief wilt, dan kan ik evengoed cedervelletjes nemen.
Titel: Re: verpakken van gerookte zalm
Bericht door: lordpalf op november 29, 2016, 05:13:55 PM
ik verpak het altijd in gewone plastic folie. De vriezer haalt het nooit  :-)))
Titel: Re: verpakken van gerookte zalm
Bericht door: Mac op november 29, 2016, 05:27:37 PM
Hier alleen in vacuümzakken.
Ik denk dat die gouden hippe kartonnetjes eerder gebruik worden voor de stevigheid van de verpakking (i.v.m. doorbuiken/ knikken), dan ergens anders om.
Met name als je een hele zalmzijde verpakt, is wat stevigheid wel fijn.

Mac
Titel: Re: verpakken van gerookte zalm
Bericht door: Mahi op november 29, 2016, 06:40:04 PM
Hier ook gewoon in vacuumzakken, ik zou niet weten waarom ik het nog ergens anders in zou moeten leggen.