Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: Pieter Keuter op januari 05, 2018, 06:41:30 PM

Titel: Ook nieuw hier
Bericht door: Pieter Keuter op januari 05, 2018, 06:41:30 PM
Hoi,

Weinig tot geen ervaring met het zelf maken van worsten & hammen is mijn doel om daar dit jaar verandering in aan te brengen. Opzoek naar een basisworkshop worstmaken, kwam ik op dit forum terecht. Gelijk maar aangemeld ;-) Ik heb wel de nodige ervaring in het roken van vis- en vlees, dus dat komt mooi van pas. Volgens mij kan ik op dit forum genoeg ideeën opdoen, en eventuele vragen bij jullie neerleggen.

Pieter
Titel: Re: Ook nieuw hier
Bericht door: Tjoepie op januari 05, 2018, 07:33:35 PM
Welkom hier Pieter en heel veel lees en post plezier!
Titel: Re: Ook nieuw hier
Bericht door: BertM op januari 05, 2018, 08:19:41 PM
Welkom Pieter!
Titel: Re: Ook nieuw hier
Bericht door: Ceriel op januari 07, 2018, 07:46:26 PM
Welkom hier Pieter!
Titel: Re: Ook nieuw hier
Bericht door: Mac op januari 09, 2018, 04:36:00 PM
Leuk dat je er bij bent Pieter.  C00L
Welkom

Mac