Charcuterie & Worst

Charcuterie => Charcuterie recepten => Recepten met charcuterie => Topic gestart door: BertM op januari 22, 2016, 10:34:36 PM

Titel: Gemarineerde Olijven
Bericht door: BertM op januari 22, 2016, 10:34:36 PM
(https://farm2.staticflickr.com/1452/23917490764_ddbb841a34.jpg)

450 gram Olijven
120 ml Olijf olie
1 gedroogde cayenne peper
1/2 theelepel venkelzaadjes, geroosterd
3 teentjes knoflook, geplet
1 laurierblad
1 takje tijm
schil van een geraspte citroen
120 ml witte wijn

Spoel de olijven af onder koud water
verwarm de olijfolie, peper,venkelzaadjes,knoflook, laurier en tijm en schil  rustig in een pan voor 5 minuten.
voeg de olijven en de wijn toe.
zet het voor minstens 1 dag in de koelkast.

Titel: Re: Gemarineerde Olijven
Bericht door: superjohn op maart 20, 2016, 06:08:26 PM
Zelf je olijven marineren...ook dat geen we een keer proberen