Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: Jurjen op december 26, 2018, 02:33:11 PM

Titel: Jurjen Verver
Bericht door: Jurjen op december 26, 2018, 02:33:11 PM
Bij deze, ik ben al enige tijd lid en heb mij aardig ingelezen (denk ik). Ondertussen een droogkast gebouwd en de eerste worsten gedroogd. Meteen 58 stuks, was een opdracht van de baas. Ik ben naast liefhebber van koken in de breedste zin en dus ook liefhebber van charcuterie werkzaam als bier brouwer. Daarom een basis worst gemaakt waar een van onze bieren in verwerkt zit. Goed gelukt al zeg ik het zelf. De kast had in het begin wel wat moeite om de luchtvochtigheid omlaag te krijgen, waarschijnlijk door de grote hoeveelheid worst. Volgende projecten worden nu een salami, pancetta en een coppa. (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181226/16217cf3eb45467e171b62a5213be408.jpg)

Verstuurd vanaf mijn ANE-LX1 met Tapatalk

Titel: Re: Jurjen Verver
Bericht door: Tjoepie op december 26, 2018, 10:44:22 PM
Welkom hier Jurjen! Dat is nog eens een openingspost met 58 worsten  :-)
Titel: Re: Jurjen Verver
Bericht door: BertM op december 28, 2018, 07:54:48 PM
Bang!

Welkom Jurjen!
Titel: Re: Jurjen Verver
Bericht door: Mac op januari 01, 2019, 10:34:57 AM
Das een hele mooie binnenkomer Jurjen  C00L
Ziet er fantastisch uit.

Mac