Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: caeyers op februari 21, 2019, 09:39:32 AM

Titel: Toon
Bericht door: caeyers op februari 21, 2019, 09:39:32 AM
Zo, ook maar even voorstellen.

Mijn naam is Toon, geboren in het jaar '90 en woonachtig in de Belgische kempen.

Al enkele jaren bezig met indoor koken en Low & slow op de bbq.
Ondertussen ook interesse gekregen om zelf worsten/etc te gaan maken, vandaar me hier maar even aangemeld.

Mijn droogkast is ondertussen klaar. Via een ander forum nog enkele goede tips gekregen van Mac, waarvoor dank.

Als mijn eerste project aan het drogen, hou ik jullie zeker op de hoogte!

Ben trouwens ook nog opzoek naar een goed boek voor charcuterie/salami. Wil enkel nog geen 160+€ uitgeven aan het boek charcuterie 2 (worstbijbel heb ik al)
Titel: Re: Toon
Bericht door: Tjoepie op februari 22, 2019, 10:50:21 AM
Welkom hier Toon, veel leesplezier gewenst!
Titel: Re: Toon
Bericht door: BertM op februari 22, 2019, 08:42:20 PM
Welkom Toon!

Dit http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,33.0.html (http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,33.0.html) is een goed boek.
Titel: Re: Toon
Bericht door: Mac op maart 27, 2019, 05:12:26 PM
Welkom ook hier Toon.
Graag gedaan. :-)
Draait de kast inmiddels een beetje naar verwachting?

Mac