Zo, ook maar even voorstellen.
Mijn naam is Toon, geboren in het jaar '90 en woonachtig in de Belgische kempen.
Al enkele jaren bezig met indoor koken en Low & slow op de bbq.
Ondertussen ook interesse gekregen om zelf worsten/etc te gaan maken, vandaar me hier maar even aangemeld.
Mijn droogkast is ondertussen klaar. Via een ander forum nog enkele goede tips gekregen van Mac, waarvoor dank.
Als mijn eerste project aan het drogen, hou ik jullie zeker op de hoogte!
Ben trouwens ook nog opzoek naar een goed boek voor charcuterie/salami. Wil enkel nog geen 160+€ uitgeven aan het boek charcuterie 2 (worstbijbel heb ik al)
Welkom hier Toon, veel leesplezier gewenst!
Welkom Toon!
Dit http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,33.0.html (http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,33.0.html) is een goed boek.
Welkom ook hier Toon.
Graag gedaan. :-)
Draait de kast inmiddels een beetje naar verwachting?
Mac