Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: doame op januari 06, 2020, 10:06:56 PM

Titel: Hallo
Bericht door: doame op januari 06, 2020, 10:06:56 PM
Hallo Mijn naam is Mark en ik ben 34 jaar en woon in Noord Limburg. Ik hou erg van het Bourgondische leven en met een vader als jager heb ik nooit een te kort aan wild (zwijn, ree, eend, gans etc.

Ondertussen heb ik de worstbijbel al een aantal keer uit en heb ik ook al aardig wat verse en grilworst gemaakt.

Nu begon het toch te kriebelen droogworsten en andere charcuterie te maken.

Na het inkopen bij onze Chinese vrienden en het aanschaffen van een oude koelkast heb ik vandaag mijn droogkast afgerond op de extra condensafvoer na.

Deze week ga ik hem test laten draaien en hopelijk kan dan mijn proef Pancetta erin. Deze ligt sinds zaterdag in de koelkast.

Onderstaand wat foto's van de kast:
(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200106/6e444bf108fcbf4a8b6e197d6d5a9b63.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200106/71cd7f28e590ea2c96e4046d78900116.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200106/ec5ae5594dd734bfc8b3bc8a84edf9c1.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200106/401e3590f76ece89bf61d1109231f07c.jpg)
Titel: Re: Hallo
Bericht door: BertM op januari 08, 2020, 01:02:40 PM
Welkom Mark!

Mooie kast
Titel: Re: Hallo
Bericht door: valk03 op april 15, 2020, 08:49:22 AM
Welkom, Sjieke kast!