Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: Tu5 op april 30, 2020, 07:49:34 AM

Titel: Voorstelronde
Bericht door: Tu5 op april 30, 2020, 07:49:34 AM
Beste allemaal. Via via op dit forum gekomen om me te verdiepen in het drogen en de charcuterie. Inmiddels al succesvol meerdere rookworsten en terrines gemaakt, en nu geïnspireerd door 'over charcuterie'.  Ik zag hier al het recept voor Duck Proscuitto, die ga ik 'ns proberen met ganzenborsten!
Groeten vanuit Soest!
Titel: Re: Voorstelronde
Bericht door: BertM op mei 02, 2020, 05:05:34 PM
Welkom!
Titel: Re: Voorstelronde
Bericht door: Backertje op juni 28, 2020, 01:28:41 PM
Ik ben beniewd hoe het met je duckie is afgelopen!
Titel: Re: Voorstelronde
Bericht door: valk03 op juli 10, 2020, 10:24:35 AM
Welkom. Rookworsten gaan er altijd in. Er staat een goed recept op het forum in het slagers handboek. Dat bestand is trouwens de moeite waard. Een heerlijke Filet Americain staat daar bijvoorbeeld in.