Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: BasE op mei 28, 2020, 09:33:22 PM

Titel: Nieuw in de wereld van charcuterie
Bericht door: BasE op mei 28, 2020, 09:33:22 PM
Avond,
zal me even voorstellen.

Ik ben Bas en woonzaam in amsterdam
ben onlangs begonnen met het maken van verse worsten na een workshop van mr Wateetons en heb nu een start gemaakt met de droge worsten
Heb daarvoor een wijnkoelkast genomen en een luchtbevochtiger die in heb aangesloten met een inkbird regelaar
een een computer fan.

Titel: Re: Nieuw in de wereld van charcuterie
Bericht door: BertM op mei 30, 2020, 06:52:50 PM
Welkom
Titel: Re: Nieuw in de wereld van charcuterie
Bericht door: Backertje op juni 28, 2020, 01:26:41 PM
Welkom!

Heb je al een beetje een logging van je temperatuur en vochtigheid?