Hoi allemaal,
Sjuul is mijn naam en sinds een tijdje erg geïnteresseerd in charcuterie en worst maken.
Heb al veel forums gelezen en filmpjes gezien. En de drang om het zelf te gaan maken wordt alleen maar groter.
Een keukenmachine is net gekocht met vleesmolen erbij. Een koelkast ombouwen tot droogkamer gaat ook nog gebeuren dit jaar, alhoewel ik het ook in het najaar in de garage ga uitproberen.
Ook ben ik een groot bbq liefhebber. Zelf heb ik een kamado (Basterd Urban Large) en ben vooral fan van slow cooking.
Vragen voor hier heb ik nog genoeg maar eerst mezelf nog meer verdiepen in alles. En ook maar eens een paar boeken aanschaffen.
Welkom Sjuul,
Hier ook genoeg low&slow liefhebbers.
Ga je voor een boek, schaf dan over-charcuterie van meneer Wateetons aan, dit is een goed boek voor de charcuterie beginner ( ook voor gevorderde liefhebbers trouwens)
En over worst is ook een lekkere lezer. Welkom!
Welkom, ook ik ben een liefhebber van de BBQ en dan graaaaaaag traaaaaag. :-)))