Charcuterie & Worst

Algemeen => Stel je voor => Topic gestart door: chckstrk op januari 31, 2016, 11:30:55 AM

Titel: chckstrk present
Bericht door: chckstrk op januari 31, 2016, 11:30:55 AM
Ja hallo!
Ik ben overgewaaid vanuit t bbqgenootschap.
Daar en door een discussie op twitter is m'n interesse voor t worstendraaien gewekt. Hopelijk blijft het daar bij .

Ik ben nu nog vooral geïnteresseerd in het maken van diverse braadworsten en vooral (eerst maar eens simpele droge worst, maar goed, je weet nooit waar t schip strandt...


Oh en m'n naam is niet zo moeilijk hoor ;-)

Gr
Chuck Sterk
Titel: Re: chckstrk present
Bericht door: jochem op januari 31, 2016, 01:24:30 PM
Welkom hier...
Worst kun je zo simpel houden als je zelf wilt....let bij het drogen wel op dat je de juiste (soort en hoeveelheid)zout gebruikt. Anders dan bij verse worst is dit niet alleen voor de smaak

keep it burning

Titel: Re: chckstrk present
Bericht door: Mac op januari 31, 2016, 07:18:46 PM
Hoi Chuck.
Fijn dat je je aangemeld hebt.  C00L
Welkom.

Leuk ook, dat we gisteren even kennis konden maken bij Vuur en Rook.
Was jij trouwens je uitbeenmes vergeten ?

Mac
Titel: Re: chckstrk present
Bericht door: BertM op januari 31, 2016, 07:42:48 PM
Welkom, chuck!


BertM
Titel: Re: chckstrk present
Bericht door: chckstrk op januari 31, 2016, 08:33:57 PM

Citaat van: Mac op januari 31, 2016, 07:18:46 PM

Was jij trouwens je uitbeenmes vergeten ?

Mac

Nee nee, die van mij ligt hier geduldig in de la te wachten op een slachtoffer!
En dat was inderdaad leuk! Lekkere coppa ook


Sent from my iPhone using Tapatalk
Titel: Re: chckstrk present
Bericht door: Ceriel op februari 01, 2016, 08:12:42 PM
Welkom hier Chuck!