Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Stel je voor / Re: Voorstelronde
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 10, 2020, 10:24:35 am »
Welkom. Rookworsten gaan er altijd in. Er staat een goed recept op het forum in het slagers handboek. Dat bestand is trouwens de moeite waard. Een heerlijke Filet Americain staat daar bijvoorbeeld in.
2
Stel je voor / Re: Voorstellen
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 10, 2020, 10:22:33 am »
Hoi Peter, hier nog zo'n klant. Alleen het bier heb ik nog niet geprobeerd. Maar verder probeer ik veel zelf te maken. Welkom.
3
Stel je voor / Re: Voorstellen
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 10, 2020, 10:21:12 am »
Welkom, ook ik ben een liefhebber van de BBQ en dan graaaaaaag traaaaaag. :-)))
4
Stel je voor / Voorstellen
« Laatste bericht door peter134 Gepost op juli 09, 2020, 10:02:50 am »
Hallo iedereen , ik ben Peter en liefhebber van alles dat we zelf kunnen klaarmaken, nu het bierbrouw seizoen stil ligt kan ik mijn gestuurde frigo's gebruiken om te drogen . Alvast een fantastisch forum.
Gr. Peter
5
Beginners gedeelte / Re: Capicola??
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 08, 2020, 08:28:50 am »
Mooi stukkie vlees
6
Beginners gedeelte / Re: Capicola??
« Laatste bericht door Sjuul Gepost op juli 07, 2020, 04:18:35 pm »
ziet er mooi uit.

Wat is er mis met het rookhout? te overheersend?

Ja het bepaald erg de geur en smaak. Je moet er van houden.
7
Beginners gedeelte / Re: Capicola??
« Laatste bericht door stijn Gepost op juli 07, 2020, 04:15:21 pm »
ziet er mooi uit.

Wat is er mis met het rookhout? te overheersend?
8
Beginners gedeelte / Re: Capicola??
« Laatste bericht door Sjuul Gepost op juli 06, 2020, 09:02:06 pm »
Dan ook maar gelijk een update over hoe die geworden is met foto's.
Een lekker stukje vlees wat voor herhaling vatbaar is. Maar wel met wat aanpassingen.
Zelf vind ik hem ietsjes te zout en te peperig/pittig. Volgende keer alleen iets zoeter aan de buitenkant.
Denk wel dat als die op brood word gegeten dat de smaak neutraler wordt.
Buitenzijde heb ik gedaan met zwarte peper, verse thijm en oregano en knoflook.
Op de kamado heb ik 1 blokje kersenhout gebruikt. En ik twijfel nog of ik de volgende keer nog rookhout ga gebruiken.





9
Beginners gedeelte / Re: Capicola??
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 03, 2020, 08:29:06 am »
Hoe het heet weet ik niet, ik denk dat de naam niet verandert, maar ik ga het wel een keer maken. Ziet er top uit.
10
Beginners gedeelte / Re: Donkere vlekken op het spek
« Laatste bericht door valk03 Gepost op juli 03, 2020, 08:22:08 am »
Spekkie smaakt prima!!!
Pagina's: [1] 2 3 ... 10