Hoofdmenu

Recente berichten

#1
Stel je voor / thanks, interesting read
Laatste bericht door MichaelSog - september 14, 2024, 06:38:41 PM
 not working 
_________________
казино 3000
#2
Zelfbouw projecten / droogkast kopen
Laatste bericht door tjo32 - augustus 19, 2024, 11:28:33 AM
Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om een droogkast te bouwen en overweeg ik om gewoon een relatief klein exemplaar te kopen... heeft er iemand tips?
#3
Stel je voor / Do you have a website and want...
Laatste bericht door Bryanwep - augustus 09, 2024, 05:27:30 AM
Hello!
 
Do you want to become the best SEO specialist and link builder or do you want to outpace your competitors?
 
Premium base for XRumer
$119/one-time
Get access to our premium database, which is updated monthly! The database contains only those resources from which you will receive active links - from profiles and postings, as well as a huge collection of contact forms. Free database updates. There is also the possibility of a one-time purchase, without updating the databases, for $38.
 
Fresh base for XRumer
$94/one-time
Get access to our fresh database, updated monthly! The database includes active links from forums, guest books, blogs, etc., as well as profiles and activations. Free database updates. There is also the possibility of a one-time purchase, without updating the databases, for $25.
 
GSA Search Engine Ranker fresh verified link list
$119/one-time
Get access to our fresh database, updated monthly! The fresh database includes verified and identified links, divided by engine. Free database updates. There is also the possibility of a one-time purchase, without updating the databases, for $38.
 
GSA Search Engine Ranker activation key
$65
With GSA Search Engine Ranker, you'll never have to worry about backlinks again. The software creates backlinks for you 24 hours a day, 7 days a week. By purchasing GSA Search Engine Ranker from us, you get a quality product at a competitive price, saving your resources.
 
To contact us, write to telegram https://t.me/DropDeadStudio
#4
Beginners gedeelte / Re: Starter culturen
Laatste bericht door Boesboes - april 01, 2024, 12:35:05 AM
Hebben jullie nog tips voor de aanschaf van starterculturen?
Ik zie vooral culturen voor grotere hoeveelheden vlees voorbijkomen.
Weet iemand waar de starterculturen ook te koop zijn (voor een redelijke prijs)voor bijvoorbeeld 20 kilo vlees?
#5
Stel je voor / Re: Alweer een nieuwe ;-) Ma...
Laatste bericht door BertM - maart 27, 2024, 06:38:25 PM
Welkom hier, Martin!
#6
Stel je voor / Re: Alweer een nieuwe ;-) Ma...
Laatste bericht door phuibers - maart 16, 2024, 07:52:37 AM
Welkom Martin!
#7
Stel je voor / Alweer een nieuwe ;-) Martin...
Laatste bericht door Boesboes - februari 25, 2024, 09:37:26 PM
Goedenavond,
Mijn naam is Martin.
Ik heb inmiddels de eerste voorzichtige stappen gezet in de wereld van de charcuterie.
Ik heb een passie voor koken en eten en ben de afgelopen jaren fanatiek geweest met BBQ-en.
Ondertussen is het tijd voor wat nieuws en ben ik in de wereld van de charcuterie terecht gekomen.
De eerste grillworsten zijn gemaakt en ook is het eerste stuk buikspek en procureur inmiddels een feit. De volgende lading procureuer en buikspek liggen imiddels in het zout te wachten totdat ze gerookt en gedroogd mogen worden.  Ik hoop hier veel informatie vandaan te halen en ook af en toe te mogen laten zien wat het geduld hebben weer opgeleverd heeft.  Groeten!
#8
informatieve artikelen / Basis kennis salami maken
Laatste bericht door BertM - februari 01, 2024, 05:46:04 PM
In onderstaande pdf staan alle voorwaarden waaraan je moet voldoen om succesvol salami's te maken.

Basisbeginselen salami
#9
Stel je voor / Re: Even voorstellen
Laatste bericht door BertM - januari 14, 2024, 10:16:19 PM
Welkom Pieter!
#10
Stel je voor / Even voorstellen
Laatste bericht door phuibers - januari 14, 2024, 08:38:23 PM
Ik zie dat het alweer een tijdje geleden is dat iemand zich hier heeft voorgesteld, dan ik maar even :)

Ik ben Pieter uit Utrecht en ik ben nu sinds een jaar of 2 bezig met het maken van verse worst. Recent heb ik de overstap gemaakt naar gedroogde worst en andere charcuterie en toen kwam ik ook achter het bestaan van dit forum. Supermooi om te zien dat er een (Nederlandse!) community is voor deze hobby.

Ik ben nu bezig met het bouwen van een droogkast (ik zal updates plaatsen en wat foto's van het resultaat). Ik hoop veel te leren van de vragen en tips die hier staan!