Waarmee beginnen?

Gestart door chckstrk, oktober 18, 2016, 11:06:30 PM

Vorige topic - Volgende topic

chckstrk

Ik ben nu een paar maandjes worst aan het maken en heb me ook al twee keer met slecht resultaat aan droge worst gewaagd. Toch vind ik de charcuterie wel interessant, dus heb ik van de week een wijnkoeler die als droogkast gaat dienen op de kop getikt.

Maar wat zijn nu mooie (bijna foolproof) recepten om mee te beginnen?



Sent from my iPhone using Tapatalk

Tjoepie

Ik zou zeggen een Pancetta, die is toch wel bijna foolproof :)

http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,21.0.html

En ook nog heel lekker  Sm*g

Mac

Yep, zoals Tjoepie zegt, probeer een pancetta.
Heel eenvoudig, (je moet bijna moeite doen om deze te laten mislukken) en zo lekkerrrrr.  :-)))

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

chckstrk

Pancetta, daar heb ik bij ene Mac al goeie foto's van gezien dat moesten we maar eens doen


Sent from my iPhone using Tapatalk

Mac

Ha ha, goed bezig Chuck  :-)))
Suc6 hey

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url