Auteur Topic: Salami knopen  (gelezen 1653 keer)

Mac

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 628
    • Mac's BBQ Pit
Salami knopen
« Gepost op: februari 08, 2016, 07:51:36 pm »
Mooi filmpje van het knopen van een salami.
Het gaat alleen zo snel, het lijkt wel een goochelaar.  :-)))

https://youtu.be/hCwCkAhyDX4

Mac


Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Ceriel

  • Spekkoper
  • **
  • Berichten: 201
  • Achterhoek
Re: Salami knopen
« Reactie #1 Gepost op: februari 08, 2016, 09:01:16 pm »
Makkie....  :-))
Als het maar droog blijft....

chckstrk

  • Spekkoper
  • **
  • Berichten: 86
Re: Salami knopen
« Reactie #2 Gepost op: februari 08, 2016, 09:42:40 pm »
Ik heb echt geen idee wat die man doet


Sent from my iPhone using Tapatalk

Jorieke

  • Spekkoper
  • **
  • Berichten: 69
Re: Salami knopen
« Reactie #3 Gepost op: februari 11, 2016, 08:14:21 am »
Even een andere vraag: is dat een zakeind? Of een ander soort darm?

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 940
    • Charcuterie&Worst
Re: Salami knopen
« Reactie #4 Gepost op: februari 11, 2016, 10:24:15 am »
Lijkt me idd een zakeind


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Mac

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 628
    • Mac's BBQ Pit
Re: Salami knopen
« Reactie #5 Gepost op: februari 11, 2016, 04:38:15 pm »
Ik zou ook zeggen zakeind, al heb ik wel het idee, dat de zakeinden welke wij gebruiken dikker van structuur lijken.

Om maar eens een vergelijking te maken.


Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

dayfox

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 8
Re: Salami knopen
« Reactie #6 Gepost op: februari 17, 2016, 02:06:44 pm »
Wow.. Kan ik ff nie zo snel volgen

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk