Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
juni 08, 2023, 01:39:38 pm
Index
Help
Inloggen
Registreren
Charcuterie & Worst
»
Algemeen
»
informatieve artikelen
»
Salami knopen
« vorige
volgende »
Print
Pagina's: [
1
]
Auteur
Topic: Salami knopen (gelezen 3538 keer)
Mac
Administrator
Fermentor
Berichten: 642
Salami knopen
«
Gepost op:
februari 08, 2016, 07:51:36 pm »
Mooi filmpje van het knopen van een salami.
Het gaat alleen zo snel, het lijkt wel een goochelaar.
https://youtu.be/hCwCkAhyDX4
Mac
Gelogd
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog:
Mac's BBQ Pit
Twitter:
https://twitter.com/macsbbqpit[/url
Ceriel
Spekkoper
Berichten: 201
Achterhoek
Re: Salami knopen
«
Reactie #1 Gepost op:
februari 08, 2016, 09:01:16 pm »
Makkie....
Gelogd
Als het maar droog blijft....
chckstrk
Spekkoper
Berichten: 86
Re: Salami knopen
«
Reactie #2 Gepost op:
februari 08, 2016, 09:42:40 pm »
Ik heb echt geen idee wat die man doet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelogd
Jorieke
Spekkoper
Berichten: 69
Re: Salami knopen
«
Reactie #3 Gepost op:
februari 11, 2016, 08:14:21 am »
Even een andere vraag: is dat een zakeind? Of een ander soort darm?
Gelogd
BertM
Administrator
Charcutier
Berichten: 1161
Re: Salami knopen
«
Reactie #4 Gepost op:
februari 11, 2016, 10:24:15 am »
Lijkt me idd een zakeind
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gelogd
Mac
Administrator
Fermentor
Berichten: 642
Re: Salami knopen
«
Reactie #5 Gepost op:
februari 11, 2016, 04:38:15 pm »
Ik zou ook zeggen zakeind, al heb ik wel het idee, dat de zakeinden welke wij gebruiken dikker van structuur lijken.
Om maar eens een vergelijking te maken.
Mac
Gelogd
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog:
Mac's BBQ Pit
Twitter:
https://twitter.com/macsbbqpit[/url
dayfox
Gezel
Berichten: 8
Re: Salami knopen
«
Reactie #6 Gepost op:
februari 17, 2016, 02:06:44 pm »
Wow.. Kan ik ff nie zo snel volgen
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Gelogd
Print
Pagina's: [
1
]
« vorige
volgende »
Charcuterie & Worst
»
Algemeen
»
informatieve artikelen
»
Salami knopen