Hoofdmenu

Danny's vitrine

Gestart door lordpalf, december 10, 2016, 11:39:51 AM

Vorige topic - Volgende topic

Mac

Mooi hoor Danny.  C00L
(als je de optie hebt om te vacumeren, dan kan je hem voor een week of 2 in het vacuĆ¼m doen, waardoor de droogrand wat minder wordt, i.v.m. het herverdelen van vocht)

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Ceriel

Als het maar droog blijft....

lordpalf

Het heeft inderdaad in een zakeind gezeten, de droogrand is niet vervelend aanwezig. Maar heb het geheel wel gevacuumeerd in de koelkast gestopt.

Ondanks dat ik de worst workshop gemist heb, heb ik ook een aantal rookworsten gemaakt. En die waren ook best smaakvol voor een eerste uitprobeersel.



De worst hing iets te laag boven de kolen, die weer niet helemaal correct verdeeld waren in mn kolenmand. Hierdoor zit er wat kleurverschil in de worsten. Om er zeker van te zijn dat ze 100% gaar zijn (voor de proefkonijnen) heb ik ze na het roken nog 30 minuten in een bak water van 80 graden gehad.

BertM


Mac

Prachtige rookworsten idd  L0ve

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url