Hoofdmenu

Boris Bijlstra

Gestart door RonBoris, februari 22, 2016, 11:04:25 PM

Vorige topic - Volgende topic

RonBoris

Hallo iedereen!

Ik ben misschien wel de jongste hier met amper 17 jaartjes op de teller. Maar toch zal ik mijn best doen om mezelf voor te stellen.
Ik woon in Antwerpen, Belgiƫ. Maar mijn roots liggen in Groningen.
Ik heb zojuist een cursus avondschool uitbenen van kalf en lam achter de rug en ben nu druk bezig met het uitbenen van runderen. Op zaterdag heb ik een baantje bij de slagerij en door de week ga ik naar de middelbare school.

Ik ben nog bezig met de beginfase van het charcuterie maken dus je kan hier en daar wel een vraagje van mij naar boven zien komen.
Ik hoop hier nog veel bij te leren!
:-)) :-))

Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.

Tjoepie


BertM

Hee Leuk dat je hier ook komt Kijken, Boris!

Avondschool uitbenen... wordt het je beroep of alleen hobby ?

Mac

Hoi Boris
Wat leuk dat je zo met vlees bezig bent.  C00L
Ik heb dezelfde vragen als Bert  :-)))
Welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

RonBoris

#4


Tot nu toe is het plan om volgend jaar naar de universiteit te gaan.. Maar wie weet waar het vlees mij brengt  W!nk
Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei.

Ceriel

Als het maar droog blijft....

Abraham

Citaat van: RonBoris op februari 23, 2016, 05:14:13 PM
.. Maar wie weet waar het vlees mij brengt  W!nk

Daar houd ik van. Plezier hier!