Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
mei 28, 2022, 09:19:33 pm
Index
Help
Zoek
Kalender
Inloggen
Registreren
Charcuterie & Worst
»
Algemeen
»
Boekbesprekingen
»
Meat Curing Guide (Download)
« vorige
volgende »
Print
Pagina's: [
1
]
Auteur
Topic: Meat Curing Guide (Download) (gelezen 2468 keer)
BertM
Administrator
Charcutier
Berichten: 1153
Meat Curing Guide (Download)
«
Gepost op:
maart 10, 2016, 09:12:10 pm »
Hieronder een link naar het boekje Meat Curing Guide van Morton:
Dit boekje is zeer slecht te vinden op het Web.
LINK
«
Laatst bewerkt op: april 17, 2017, 09:58:38 am door BertM
»
Gelogd
hoefnix
Gezel
Berichten: 12
Re: Meat Curing Guide
«
Reactie #1 Gepost op:
maart 11, 2016, 07:49:31 pm »
Top!
Gelogd
Ceriel
Spekkoper
Berichten: 201
Achterhoek
Re: Meat Curing Guide
«
Reactie #2 Gepost op:
maart 12, 2016, 06:20:23 pm »
Thx Bert!
Gelogd
Als het maar droog blijft....
Camiel de Barbecueman
Gezel
Berichten: 28
Alleen mensen kunnen bot en scherp tegelijk zijn
Re: Meat Curing Guide
«
Reactie #3 Gepost op:
mei 09, 2016, 12:47:45 pm »
mooi docje! thanx
Gelogd
Print
Pagina's: [
1
]
« vorige
volgende »
Charcuterie & Worst
»
Algemeen
»
Boekbesprekingen
»
Meat Curing Guide (Download)
Onze excuses voor deze onderbreking. Op basis van de AVG, zijn wij verplicht om u te informeren over en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op deze website.
OK
Learn more