Hoofdmenu

Spek

Gestart door jochem, maart 20, 2016, 04:35:47 PM

Vorige topic - Volgende topic

jochem


2weken curen en erna 2maand rijpen gewoon onder de trap

keep it burning

Mac

Ziet er heel mooi uit Jochem.
En hoe smaakt ie ?

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

jochem

Citaat van: Mac op maart 20, 2016, 08:33:37 PM
Ziet er heel mooi uit Jochem.
En hoe smaakt ie ?

Mac
Iets aan zoute kant naar dat word thuis wel op prijs gesteld en verder lekker subtiel gekruid zodat vlees zijn karakter houd

keep it burning


Mac

Is deze rauw eetbaar Jochem, of dienst dit eerst nog gegaard te worden (soort van bacon)?

Ik heb er ook 1 hangen, maar die is van juli 2015. (eerdaags maar eens uit de kast halen denk ik)

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

jochem

2weken met onder andere zout in vacuĆ¼m in koeling gelegen alvorens het opknopen en rijpen dus....
Ja hij is 'rauw' te eten..

keep it burning


Evert

Gewoon ter illustratie, moet snel weer nieuwe maken.