Hoofdmenu

Mac stelt zich voor.

Gestart door Mac, januari 13, 2016, 09:09:10 PM

Vorige topic - Volgende topic

Mac

Mijn naam is Marcel van der Sluijs, maar de meesten zullen mij wel kennen als Mac, van diverse fora, FB, en Twitter en van mijn barbecue- en charcuterie blog www.macsbbqpit.com.

Ik ben op het moment van schrijven een kleine 2,5 jaar (denk ik) met charcuterie bezig, in diverse vormen.
Ik maak graag Coppa's, worsten, Pancetta's, en Guanciale, (hang deze in mijn zelf gemaakte droogkast) en de laatste tijd is het fermenteren bij mij ook in opkomst.

Hieronder een paar voorbeelden van mijn gemaakte producten.











Ik schrijf van tijd tot tijd recepten, en artikelen op mijn blog, omdat ik mensen wil inspireren, en wil laten zien, dat het niet ingewikkeld is, of hoeft te zijn, om zelf deze heerlijke dingen te kunnen maken.

Samen met Bert, zijn we dit forum begonnen, om charcuterie een mooi platform in Nederland te kunnen bieden.

Hier hopen we dan ook alles wat met charcuterie te maken heeft te kunnen bundelen, zodat van beginner tot gevorderde, en zeer zeker ook de pro, elkaar kunnen leren hoe we op een verantwoorde manier tot van die prachtige producten te komen.

Ik hoop jullie op dit forum te mogen verwelkomen, om gedachten, ervaring, ideeën, en inspiratie uit te kunnen wisselen.

Groetjes

Mac


Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Sander duin

Pfff vakman!!!!
Prachtige producten!! 👍

Mac

Thx Sander

We hopen met het forum te bereiken, dat uiteindelijk veel meer mensen dit kunnen maken.
Immers, als ik het kan........... W!nk

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url