Ik stel mij ook even voor

Gestart door drdre67, april 26, 2016, 03:23:09 PM

Vorige topic - Volgende topic

drdre67

Mijn naam is André en via de diverse bbq fora  ben ik hier terecht gekomen.
Ik heb nog weinig /geen ervaring met het maken van worst en charcuterie maar door ,oa hier, eerst eens goed te absorberen gaat het er ook hier zeker van komen. (Ik ben nogal van de gedegen voorbereiding  ;-) )
Alleen  de spellingcontrole niet onder controle tijdens het typen van het onderwerp ...

Mac

Hoi André

Welkom op het forum.
Je bent hier op het juiste adres als je wilt beginnen met Charcuterie hoor  W!nk

Van harte welkom

Mac

p.s.
Kopje is aangepast, maar dat kan jij zelf ook.
Je kan je door jou geposte berichten wijzigen, incl het onderwerp, door rechtsboven je berichtje op verander te klikken.
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

drdre67

Citaat van: Mac op april 26, 2016, 05:46:21 PM
Hoi André

Welkom op het forum.
Je bent hier op het juiste adres als je wilt beginnen met Charcuterie hoor  W!nk

Van harte welkom

Mac

p.s.
Kopje is aangepast, maar dat kan jij zelf ook.
Je kan je door jou geposte berichten wijzigen, incl het onderwerp, door rechtsboven je berichtje op verander te klikken.
Thx,

In tapatalk zie ik alleen het bericht zonder het onderwerp.
Ik zal het ook eens in de webweergave  testen.


BertM

Welkom, André!

En heb je vragen, gewoon stellen.

Tjoepie


Ceriel

Als het maar droog blijft....