Auteur Topic: Coppa, Capicola ? hoe lang zouten eigenlijk?  (gelezen 4319 keer)

carel

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 14
Re: Coppa, Capicola ? hoe lang zouten eigenlijk?
« Reactie #15 Gepost op: juni 15, 2016, 09:10:32 pm »
Nee Bert,  dat zijn runderzakeinden. Cal 125  Je moet alleen bellen want ze hebben ze niet op de site staan

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 940
    • Charcuterie&Worst
Re: Coppa, Capicola ? hoe lang zouten eigenlijk?
« Reactie #16 Gepost op: juni 17, 2016, 09:05:54 am »
Op verzoek van Mac is dit topic gesplitst..  W!nk

Mahi heeft nu een topic in "De vitrine"

http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,219.0.html
« Laatst bewerkt op: juni 17, 2016, 09:08:20 am door BertM »