Auteur Topic: Hartelijk welkom  (gelezen 963 keer)

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 958
    • Charcuterie&Worst
Hartelijk welkom
« Gepost op: januari 10, 2016, 09:23:37 pm »
Nederlandstalig forum over het maken van fijne vleeswaren (Charcuterie/Salumi ) en worst als hobby.
Iedereen mag recepten plaatsen, graag met beschrijving en foto onder het recepten gedeelte.

Forum is voor mensen die charcuterie als hobby hebben en dat met anderen willen delen, tevens willen we een portaal vormen voor mensen die met deze leuke hobby beginnen en met vragen zitten.

Meningen en tips van leden die professioneel met onze hobby bezig zijn wordt zeer zeker gewaardeerd, alleen willen we voorkomen dat het een reclame portaal wordt voor het verkoop van charcuterie,worst en materiaal.
Plaatsen van reclame is toegestaan NA overleg met de moderators.

Mocht je bijvoorbeeld een keer een demo of workshop geven dan mag dit zeker hier worden bekend gemaakt worden.
Dit kan in het deel Aankondigingen van het forum

Reclame boodschappen en verwijzingen naar producten buiten het forum worden meteen verwijderd!


_________________
Met vriendelijke groet
Beheerders, en moderators van het Charcuterie & Worst forum.
« Laatst bewerkt op: januari 24, 2016, 07:43:54 am door Mac »