Hoofdmenu

Jenthe

Gestart door Jenthe, juni 14, 2016, 04:46:48 PM

Vorige topic - Volgende topic

Jenthe

Hallo, sinds een tijdje ben ik worst aant maken van voornamelijk wild.
Met mijn kleine wijnkoelkast gaat me het redelijk goed af. Helaas, mislukt er ook wel eens wat!
Heb al veel hulp gehad van Mac en nu hoop ik hier nog weer meer te leren.

BertM

Welkom hier, Jenthe!

Mac

Leuk dat je er bij bent Jenthe  C00L
Welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Tjoepie

Welkom hier Jenthe!

Mahi

Welkom Jenthe, veel succes met het worst maken,
misschien kom je nog wel op andere ideetjes als je hier op het forum rondstruint.

Maak je voornamelijk worst van wild omdat je het zelf schiet? of haal je het gewoon bij de poelier vandaan of via kennissen.
Ik heb ooit wel eens wat producten gehad van een wild zwijn  via een jager die ik via mijn werk had leren kennen en een leuk gesprek met hem had gehad over wild/worst/koken enz. 
Toen vond hij het wel een goed plan om mij eens het een en ander te geven  :-)))
Vond het wel een aparte maar toch wel heel goede smaak aan het wild.

Jenthe

Ik heb de mogelijkheid om zelf te schieten en via bevriend jagers. De worsten maak ik vooral van ree, wild zwijn en binnenkort proberen van gans te maken.