Hoofdmenu

Pancetta

Gestart door chckstrk, oktober 22, 2016, 02:44:20 PM

Vorige topic - Volgende topic

chckstrk

Citaat van: BertM op november 03, 2016, 08:34:02 PM
Citaat van: chckstrk op november 03, 2016, 08:14:14 PM
Citaat van: BertM op november 03, 2016, 07:19:08 PM
Normaal snij je de pancetta vierkant en gebruik je de afsnijsels voor de worst :-)


Komt ie nu mee!
Goed idee wel


Sent from my iPhone using Tapatalk
Beter laat als nooit...
Een scherpe snede ( kant) geeft minder kans op beestjes!
OK, is je advies eigenlijk om em alsnog bij te snijden?


Sent from my iPhone using Tapatalk

BertM

Nee hoor .. gewoon goed controleren, Chuck.
Is gewoon een tip voor de volgende keer. :-)

chckstrk

Bij coppa zeggen jullie vaak dat je ze nog een week of 2 moet vacumeren om het vocht beter te laten herverdelen. Is dat bij pancetta ook een normale actie?


Sent from my iPhone using Tapatalk

BertM

Citaat van: chckstrk op december 17, 2016, 07:40:56 AM
Bij coppa zeggen jullie vaak dat je ze nog een week of 2 moet vacumeren om het vocht beter te laten herverdelen. Is dat bij pancetta ook een normale actie?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nee, is met een pancetta niet nodig.
Door de structuur is dit een heel ander stuk vlees.

chckstrk

Citaat van: BertM op december 17, 2016, 09:01:14 AM
Citaat van: chckstrk op december 17, 2016, 07:40:56 AM
Bij coppa zeggen jullie vaak dat je ze nog een week of 2 moet vacumeren om het vocht beter te laten herverdelen. Is dat bij pancetta ook een normale actie?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nee, is met een pancetta niet nodig.
Door de structuur is dit een heel ander stuk vlees.

Hij is bovenaan een stuk droger dan onderaan, daarom dacht ik dat het misschien handig kon zijn.


Sent from my iPhone using Tapatalk