Beste Forumleden,
In verband met het 1 jarig bestaan van dit forum hebben we gemeend iets leuks te organiseren.
Voor de leden van dit forum en de leden van het bbqgenootschap gaan we in samenwerking met Vuur & Rook, Home-Made en Bucherie een workshop worst maken te organiseren.
Deze zal plaatsvinden op 28 januari 2017 bij Vuur & Rook/Home-made/Bucherie in Lunteren
Adres: Goorsteeg 3, 6741 TA Lunteren,

Nadat we gaan kijken naar het vakkundig uitbenen van een varken gaan we zelf aan het werk met onderstaand:
- Verse/Droge worst
- Paté
- Rookworst (Farce)

We gaan werken met 3 groepen in een roulatie systeem, zodat iedereen aan bovenstaande onderdelen mee kan doen.
Hierdoor wordt het een workshop die een hele dag zal gaan duren van 9:00-16:00 uur.

Tussendoor maken we natuurlijk iets van worst op de bbq voor de lunch en krijgen jullie na afloop ook je gemaakte producten mee naar huis.
Na afloop is er nog ruimte om een drankje te drinken en gezellig na te kletsen en natuurlijk te shoppen in de winkel van Vuur & Rook.
Bovenstaand kunnen we aanbieden voor €75,- per persoon en er wordt gewerkt met een voorinschrijving, dus wie het eerst komt ....Let op: De workshop vind doorgang bij een minimaal aantal van 25 deelnemers, en maximaal 35 (dit om het voor iedereen betaalbaar te houden, maar ook om iedereen de aandacht te kunnen geven)Geef je op via een reply in deze mail met vermelding van je forumnaam.
Met vriendelijke groet
Het Charcuterie & Worst team
De volgende
28 personen hebben zich reeds opgegeven:
- Mac
- BertM
- Sander72
- Chckstrk
- Ceriel & Hilke
- MarcoM & Dominique
- Danbras
- Martijn + 1
- Henri+Jan
- RickWegen
- Kamado Joe + 1
- AVR
- Lowietje
- DF
- Lxtte + 1
- Lordpalf
- Woody80 + 1
- RobK
- Vogels
- BaliBiker
- Frank Smoker
Nog 1 weekje en dan gaat de workshop 2017 plaatsvinden, hieronder een aantal zaken waar je rekening mee kan houden.- We verzamelen om 08:30 uur bij V&R te Lunteren, dan doen we een bakkie, maken we eventueel kennis met elkaar, en gaan we ons voorbereiden op een leuke dag.
- In de loop van de dag, gaan er 1 of meerdere barbecues aan, waar iets te eten uit verschijnt.
(Mocht je toevallig in de gelegenheid zijn, om iets lekker voor ons allen te willen maken op één van die barbecues, of je wilt iets speciaals laten proeven, hou je dan vooral niet in, en verras ons eens. (dat wordt zeer gewaardeerd
) - In de worst workshop ruimtes is het niet koud, maar wel koel, dus zorg dat je een vest, trui of "fleece" jasje bij je hebt, waar eventueel een spetter vuil op mag komen.
- Neem iets van een koelbox/tas mee, om de gemaakte goederen aan het einde van de dag in mee naar huis te nemen. (eventueel heeft Martijn ook koeltasjes)
- Na afloop van de dag, rekenen we allemaal af bij Martijn
Mochten er nog vragen/ opmerkingen zijn, of eventueel nog aanmeldingen, laat het ons weten, en we helpen je graag.
Met vriendelijke groet
Het Charcuterie & Worst team