Auteur Topic: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook  (gelezen 5601 keer)

Mac

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 602
    • Mac's BBQ Pit
Re: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook
« Reactie #30 Gepost op: januari 23, 2017, 07:21:50 pm »
De beginpost is aangevuld met een aantal details over a.s. zaterdag.

Zijn er nog vragen, stel ze dan gerust.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

schumacherhenri

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 16
  • Constructeur, klusser en worstenmaken
Re: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook
« Reactie #31 Gepost op: januari 26, 2017, 09:55:53 pm »
Ik heb nog wat rookworsten in de vriezer welke jan en ik voor tijd terug gemaakt hebben.  Ik heb het idee dat het vet is gaan smelten tijdens het roken. De smaak is goed,  maar ze zitten was los in het vel en vetstukjes zijn er uit (wel boel vetsap). Ben benieuwd als jullie het probleem kennen. Wou er zaterdag wat meenemen, is er de mogelijkheid om ze te wellen (warm te maken)? Ze zijn warm gerookt, gegaard en zitten in vacuĆ¼m.

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 851
    • Charcuterie&Worst
Re: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook
« Reactie #32 Gepost op: januari 26, 2017, 10:06:31 pm »
Ja hoor, water warm maken zal wel lukken

lordpalf

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 16
Re: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook
« Reactie #33 Gepost op: januari 28, 2017, 11:49:53 am »
aarg verkeerd op mn agenda gezet, ik dacht dat het morgen was. Stom van me  :-((:

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 851
    • Charcuterie&Worst
Re: Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook
« Reactie #34 Gepost op: januari 30, 2017, 12:45:51 pm »
Foto's en vragen mbt dit topic kunnen in het forumgedeelte "De vitrine"geplaatst worden.

http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,292.0.html