Worst workshop januari 2017 bij Vuur en Rook

Gestart door BertM, november 08, 2016, 11:12:33 PM

Vorige topic - Volgende topic

Mac

De beginpost is aangevuld met een aantal details over a.s. zaterdag.

Zijn er nog vragen, stel ze dan gerust.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

schumacherhenri

Ik heb nog wat rookworsten in de vriezer welke jan en ik voor tijd terug gemaakt hebben.  Ik heb het idee dat het vet is gaan smelten tijdens het roken. De smaak is goed,  maar ze zitten was los in het vel en vetstukjes zijn er uit (wel boel vetsap). Ben benieuwd als jullie het probleem kennen. Wou er zaterdag wat meenemen, is er de mogelijkheid om ze te wellen (warm te maken)? Ze zijn warm gerookt, gegaard en zitten in vacuĆ¼m.

BertM


lordpalf

aarg verkeerd op mn agenda gezet, ik dacht dat het morgen was. Stom van me  :-((:

BertM

Foto's en vragen mbt dit topic kunnen in het forumgedeelte "De vitrine"geplaatst worden.

http://www.charcuterie-worst.nl/forum/index.php/topic,292.0.html