Wow, je hebt een hele productielijn opgezet man 
Je bent al een echte pro.
En als je ze nu al lekkerder vind als bij je slagert......... 
Goed bezig Chuck
Mac
Gehgeh thanks. Nog genoeg te leren helaas. Zoals: hoe haal je die verdomde schapensnaren uit de knoop!
En dit vind ik ook wel maf:

Het lijkt alsof de darm vrij los om het worstmengsel zit. Op de foto zal ws een luchtbelletje zijn, maar sowieso zit de worst na het drogen wat los in z'n vel. Nu heb ik een paar dingen anders gedaan dan de eerste keer (toen dat niet zo was):
Ik heb ze gestopt met de kleinste vulpijpje die ik heb. De eerste keer had ik er een dikker, maar daardoor liep de darm vaak vast en knapte hij.
Daarnaast heb ik de eerste keer de worsten in het begin in m'n wijnkoeler gehad, waardoor ze langzamer droogden. Nu hangen ze in de bijkeuken, waardoor ze wat sneller droger, dus dat zou 't ook kunnen zijn.
En ach als je aan het experimenteren bent kun je beter gelijk maar wat produceren. Te meer omdat het met m'n vul bus weinig zin heeft om minder dan 1 kg te maken (door de knik blijft er zeker 200g in de bus achter).
Sent from my iPhone using Tapatalk