Hoofdmenu

Schumacherhenri

Gestart door schumacherhenri, november 15, 2016, 07:06:58 AM

Vorige topic - Volgende topic

schumacherhenri

Goedemorgen,

Mijn naam is Henri en ben sinds dit voorjaar begonnen met zelf verse worsten te maken.
Inmiddels ook voor een 2e keer rookworsten gemaakt.

Het is allemaal een beetje gaan spelen toen mijn vrouw toe was aan een nieuwe keukenmachine en we een kitchenaid hebben gekocht, toen ik zag dat hier een gehaktmolen e.d. bij te krijgen was die ook meteen besteld en zo is het begonnen.

Nu nog aan het oefenen met verse worsten maken maar de uiteindelijke uitdaging die ik aan wil gaan is drogeworsten maken.
Inmiddels ook tegen een koelkast aangelopen van mooi formaat en deze staat te wachten voor ombouw.
Zodoende ben ik dit forum ook tegen gekomen met dank aan het voorbeeld van MAC.


Groet,
Henri

Tjoepie

Hoi Henri,

Welkom op dit mooie forum! Heel veel plezier hier en laat ons deelgenoot worden van je eerste stappen op Charcuterie gebied. We zijn gek op foto's  :-)))

BertM

Welkom Henri!

leuk dat je mee gaat doen.
Heb je vragen, stel ze hier gerust.

Bert

Mac

Hoi Henri

Wat gezellig dat je hier bent geland kerel.
Wat Bert, en Tjoepie zeggen +1

Van harte welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Ceriel

Als het maar droog blijft....