Auteur Topic: Frank's vitrine  (gelezen 3314 keer)

Frank1785

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 29
Re: Frank's vitrine
« Reactie #15 Gepost op: november 24, 2017, 07:08:01 am »
Bacon








Frank1785

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 29
Re: Frank's vitrine
« Reactie #16 Gepost op: november 24, 2017, 07:10:26 am »
Cabanossi








Frank1785

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 29
Frank's vitrine
« Reactie #17 Gepost op: november 24, 2017, 07:12:42 am »
Nieuwe droogkast;
Tafelmodelletje koelkast was me toch te klein, ook niet mooi stabiel te houden, iets meer inhoud geeft volgens mij ook iets meer buffer qua temp/RV schommelingen.










Kleine kastje doet nu dienst als fermentatie kastje, niet alleen geschikt  voor worst




« Laatst bewerkt op: november 24, 2017, 07:16:01 am door Frank1785 »

BertM

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 958
    • Charcuterie&Worst
Re: Frank's vitrine
« Reactie #18 Gepost op: november 24, 2017, 03:18:46 pm »
Wanneer kunnen we proeven? W!nk

Mac

  • Administrator
  • Fermentor
  • *****
  • Berichten: 635
    • Mac's BBQ Pit
Re: Frank's vitrine
« Reactie #19 Gepost op: november 26, 2017, 08:34:43 am »
Lekker bezig Frank  C00L
Fijn man zo'n klein kastje er naast.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url