verpakken van gerookte zalm

Gestart door Bart, november 29, 2016, 04:31:34 PM

Vorige topic - Volgende topic

Bart

ik ben momenteel 5 zalmzijdes aan het roken, maar ik vraag me af waarom dat altijd op van die hippe gouden bling-bling kartonnetjes verpakt wordt, dit kan toch ook op een gewoon "vleesbelegschaaltje" of hebben jullie andere ideeën ? als je dan toch iets exclusief wilt, dan kan ik evengoed cedervelletjes nemen.

lordpalf

ik verpak het altijd in gewone plastic folie. De vriezer haalt het nooit  :-)))

Mac

Hier alleen in vacuümzakken.
Ik denk dat die gouden hippe kartonnetjes eerder gebruik worden voor de stevigheid van de verpakking (i.v.m. doorbuiken/ knikken), dan ergens anders om.
Met name als je een hele zalmzijde verpakt, is wat stevigheid wel fijn.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Mahi

Hier ook gewoon in vacuumzakken, ik zou niet weten waarom ik het nog ergens anders in zou moeten leggen.