Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook

Gestart door Mac, januari 29, 2017, 11:51:02 AM

Vorige topic - Volgende topic

Mac

We hebben denk ik het hele FB op zijn kop gezet met alles over de geweldige dag gisteren, maar ondanks dat willen wij ook hier iedereen bedanken voor de ontzettend leuke dag, en de gezelligheid, het terug zien van oude bekenden, en het ontmoeten van nieuwe leden.

Wij hebben er van genoten, en ik hoop jullie ook.

Mocht er nou onverhoopt toch iets zijn, dat je minder leuk vond, of graag anders had willen zien/ of had verwacht, laat het ons weten.
Het was voor ons de eerste keer dat we dit georganiseerd hebben, en wij leren hier ook van.


Wij zeggen bedankt allemaal.

Het Charcuterie & Worst team
BertM & Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Mac

Zo, mijn rookworsten (en een paar verse worsten) hangen inmiddels ook al een paar uurtjes in de koude rook, en de paté zit in dat apparaat in de keuken.
ben benieuwd.



Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

BertM



Ook hier in de rookkast, aandrogen en straks warm roken op beuken.

Mac

Heeeeeé @BertM , waarom hebbie er 2 "op zijn kop"  hangen ? :-)L

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Ceriel

#4
Ik heb bij het BBQ Genootschap een fotodraadje aangemaakt. Helaas lukt het niet om hier zoveel foto's in een keer te plaatsen..

Bert en Marcel, maar ook Martijn, Eric en Rob, bedankt voor deze mooie dag!

Stuur mij even een PB met je e-mailadres als je de foto's ook wilt ontvangen. Ik stuur ze dan deze week met wetransfer
Als het maar droog blijft....

RobK

Leuke foto's van een hele leuke en leerzame dag!
Bedankt mannen!

BertM

Citaat van: Mac op januari 29, 2017, 01:56:10 PM
Heeeeeé @BertM , waarom hebbie er 2 "op zijn kop"  hangen ? :-)L

Mac
Waren niet zo goed geknoopt, zo vallen ze niet onderin de rookkast.

Mac

Had ik ook last van, maar die heeft de kleine padvinder in mij gerepareerd.
Heitje voor een karweitje (nu moet ik helaas wel zijn auto wassen  :-((:  :-)) )

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url



RobK

24 uur koud gerookt daarna in de kelder, gewichtsverlies nu precies 30%