Noodplan invriezen

Gestart door Niels, maart 18, 2017, 08:16:34 AM

Vorige topic - Volgende topic

Niels

Hallo,

Ik zou vandaag 6 kg vlees tot Rotterdammertjes gaan verwerken en heb gisteren mijn bestelling vlees binnen gekregen.

Maar, zoals Murphy beveelt, is het noodlot toegeslagen en ben ik lelijk verkouden en grieperig geworden. Er gaat vandaag geen worst gemaakt worden.

Ik heb het vlees gisteravond in de vriezer gedaan omdat ik het nu toch niet kan verwerken.

Maar wat kan ik er dan nog mee?
Is het na ontdooien nog geschikt om droge worst van te maken?

Als ik er verse worst van maak zou ik de voorraad worsten weer in moeten vriezen terwijl het vlees al bevroren is geweest.

Iemand advies?

BertM

Je kunt er nog sreeds droge worst van maken, de smaak zal er iets op achteruit gaan in vergelijkking met vers vlees. Maar dat heb je met verse worst ook.