Hoofdmenu

Voorstellen

Gestart door Dollevinnetje, maart 29, 2017, 05:14:16 PM

Vorige topic - Volgende topic

Dollevinnetje

Nadat ik 2 jaar terug er achter kwam dat de oude Porkert van mijn oma nog ergens in een kast lag een workshopje gevolgd en voorzichtig symptomen van het virus gekregen. Het bleef echter bij kijken en lezen. Na bij meneer Wateetons een eetbare versie van een mortadella gemaakt te hebben nu echt gegrepen en samen met mijn buurman stappen aan het zetten om een droogkast te bouwen. Ik hoop hier veel ideeën vandaan te halen en met vragen terecht te kunnen.
Groetjes Yvonne

Ceriel

Als het maar droog blijft....

Lowietje72


BertM

Welkom Yvonne!
Dapper dat de eerste worst die je maakt Mortadella is, is een lastige...
Zal de rest ook wel lukken.
En een droogkast wil zeggen dat het virus je te pakken heeft.

In iedergeval veel plezier, en heb je vragen, stel ze gerust

Mac

Leuk dat je je hebt aangemeld Yvonne.
Suc6 met de bouw van jullie kast.  C00L

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Tjoepie