Nieuw, dus ook even voorstellen!

Gestart door marcuterie, april 11, 2017, 07:30:19 PM

Vorige topic - Volgende topic

marcuterie

Hoi allemaal,

Ik ben Marc, 47 jaar en sinds een paar jaar besmet met het BBQ virus. Daarnaast vorig jaar een workshop worstmaken en roken gedaan. Erg leuk allemaal. Een tijdje terug zag ik op facebook gerookte gedroogde varkenshaas voorbij komen. Dat leek me ook wel wat. Zonder droogkast was mijn eerste poging best aardig gelukt. Een koelkast omtoveren tot droogkast was de volgende stap en sinds een paar weken hangt mijn eerste poging tot 'dreuge wos' te drogen.

Tot ziens allemaal en veel worst en droogplezier!!

Tjoepie

Welkom hier Marc! En we willen graag foto's zien  :-)))

Mac

Hoi Marc
Leuk dat je je hebt aangemeld.  C00L

Wat Tjoepie zégt, we zijn dol op foto's hier  W!nk

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

BertM


Ceriel

Welkom Marc! Dreuge wos, zol neet weet'n wak sunder mos.... W!nk
Als het maar droog blijft....